Hakkımızda

Efsaneye dönüşen Trakya lezzeti...


Sağlıklı, Lezzetli ve Güvenilir ürünlerle insan sağlığına katkıda bulunma misyonu ile 1987 yılında faaliyetlerine başlayan Dere Et kısa sürede bilinen ve aranan marka haline gelmiştir. 2006 yılında Karakoç Köyünde et ve et ürünleri işleme tesisi faaliyete geçirerek, kırmızı eti de bünyesine katıp büyümeye devam etmiştir. 2010 yılında taze etin yanı sıra şarküteri ürünlerinin de üretimine başlayan Dere Et kısa sürede Trakya’da bilinen ve istenen şarküteri ürün üreticisi haline gelmiştir.


Trakya’da üretime başladığı günden beri, Trakya insanının damağında doyulmaz Trakya lezzetini bıraktı, bir efsaneye dönüştü. Doğal, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle yıllardır zirvede bulunan Dere Et, hijyene, teknolojiye ve lezzete verdiği önem sayesinde, taze etten şarküteriye, 50’yi aşkın ürün çeşidiyle tüketicinin her zaman öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. İnsan sağlığını ve kaliteyi her şeyin üstünde tutan Dere Et daha iyisini üretmek için kendisiyle yarışıyor.